Hautaustoimisto Saarinen tarjoaa laajan valikoiman kotimaisia arkkuja ja uurnia Turussa.

Arkut

Arkun valinnalla voidaan tuoda esiin läheiselle tärkeitä arvoja sekä luoda juuri hänen ainutkertaista elämäänsä kunnioittava tilaisuus. Olipa kyseessä tuhkaus tai hautaus, Suomessa vainajat saatetaan aina arkussa ja arkku on tärkeässä asemassa viimeisessä juhlassa.

 

Logoja klikkaamalla pääset tutustumaan valikoimaan.

 

SHT Tukku Oy -logo Mansikkamäki Oy -logo

 

 

 

Kaikki valikoimamme arkut ovat kotimaisia, luontoystävällisiä ja maatuvia. Ruumisarkut valmistetaan perinteisiä käsityötaitoja kunnioittaen, parhaista materiaaleista ja suurella ammattitaidolla.


Liikkeessämme Linnankatu 9:ssä on esillä Punkalaitumella valmistettuja puu- ja kangasverhoiltuja arkkuja luonnollisessa koossa. Verhoilukankaat ovat luonnonkuitua – puuvillaa ja pellavaa – tai luonnon muuntokuituja. Puuarkut ovat suomalaista honkaa, sertifioitua tammea, koivua tai tervaleppää.

Uurnat

Läheisen viimeiselle matkalle löytyy liikkeestämme laaja valikoima kotimaisia, maatuvia uurnia. Materiaaleina löytyy eri puulajeja mm. tammi, mänty, leppä, koivu, visakoivu, pähkinä sekä uusimpina turve, luonnonsavi ja keraamiset uurnat. Valikoimassa myös erilaisia vesistöhautaukseen soveltuvia uurnia.

 

Alla olevia logoja klikkaamalla pääset tutustumaan uurnan valmistajien valikoimaan tarkemmin. Huomioithan, että siirryt uurnan valmistajan omalle sivustolle ja poistut meidän sivustoltamme.

Hautaustoimisto Saarinen Turku