Hautaustoimisto Saarinen Turku

Hautaustoimisto Saarinen on perinteinen täyden palvelun hautaustoimisto, joka huolehtii kaikista hautausjärjestelyistä asiakkaan toiveiden mukaan. Hienotunteisesti ja lämmöllä palvellen autamme - ammattitaitoisten yhteistyökumppaneidemme kanssa - arkun ja uurnan valinnassa, siunaustilaisuuden ja muistotilaisuuden järjestämisessä, pitopalvelun ja kukkatilausten hoidossa, kuljetuksissa hoitolaitoksista ja kotoa, hautakiven tai muistolaatan valitsemisessa sekä perunkirjoituksessa.


Valikoimassamme ovat kotimaiset arkut ja uurnat. Niistä löytyy varmasti mieluinen vaihtoehto, joko perinteistä tyyliä kunnioittaen tai läheisen persoonaa kuvastaen. Liikkeessämme pääsette tutustumaan laajaan valikoimaan erilaisia puisia ja kangasverhoiltuja arkkuja niiden luonnollisessa koossa.


Hautauspalvelumme kautta voitte järjestää läheisenne hautajaiset kokonaisuudessaan. Hautausjärjestelyistä voimme sopia joko toimipisteessämme tai halutessanne voimme tulla myös kotikäynnille.

Ota yhteyttä ja varaa henkilökohtainen aika hautaustoimistoomme

Ota yhteyttä

Kotimaiset arkut ja uurnat viimeiselle matkalle

Siunaustilaisuudessa arkku edustaa vainajaa, ja se on esillä keskeisimmällä paikalla. Siksi arkun valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Arkun valinnalla voidaan tuoda esiin läheiselle tärkeitä arvoja sekä luoda juuri hänen ainutkertaista elämäänsä kunnioittava tilaisuus. Samalla sen avulla kunnioitetaan sekä juhlistetaan edesmenneen läheisen elämää. Suomessa vainajat saatetaan aina arkussa, joten olipa kyseessä tuhkaus tai hautaus, arkku on tärkeässä asemassa arvokkaassa tapahtumassa.


Laaja arkkuvalikoimamme sisältää puisia sekä verhoiltuja arkkuja. Kaikki valikoimamme arkut ovat kotimaisia, luontoystävällisiä ja maatuvia. Arkut valmistetaan perinteisiä käsityötaitoja kunnioittaen, parhaista materiaaleista ja ammattitaidolla. Mallistoomme kuuluvat perinteiset kangasverhoilut sekä puupintaiset arkut, joiden pintamateriaaliksi voidaan valita kotimaisista puulajikkeista koivu, tammi, tervaleppä tai honka.


Jos vainaja tuhkataan, meiltä saat kauniit ja ajattomat uurnat tuhkausta varten. Valikoimistamme löytyy useita eri malleja, värejä sekä valmistusmateriaaleja. Läheisen viimeiselle matkalle löytyy liikkeestämme laaja valikoima kotimaisia, maatuvia uurnia. Materiaaleina löytyy eri puulajeja mm. tammi, mänty, leppä, koivu, visakoivu, pähkinä sekä uusimpina turve, luonnonsavi ja keraamiset uurnat. Valikoimassa on myös erilaisia vesistöhautaukseen soveltuvia uurnia.

Tutustu tarkemmin arkku- ja uurnavalikoimaan

Hautaustoimisto Saarinen - hautausalan ammattilainen yli 100 vuotta Turussa

 

Hautaustoimisto Saarisen historia ulottuu aina vuoteen 1902 saakka, jolloin puuseppä Karl Gustaf Saarinen perusti ruumisarkkuliikkeen Turkuun Iso-Hämeenkadulle. Vuonna 1929 liike siirtyi Linnankadulle, jossa se toimii vielä tänäkin päivänä.


Hautaustoimisto Saarinen on hienotunteinen hautausalan perheyritys - jo neljännessä polvessa. Hautaustoimisto Saarinen palvelee asiakkaitaan ammattitaidolla ja aina luottamuksellisesti.